
ایسنا/قم مسئول قرارگاه فضای مجازی سراج گفت: فعلان فضای مجازی سراسر کشور به منظور روایت حاشیههای مسیر حرکت مردم به سمت مسجد مقدس جمکران در موکب خیمه انتظار گردهم آمدند.
احسان باقری در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به فعالیت غرفه پاتوق فضای مجازی در موکب خیمه انتظار، اظهار کرد: این اتفاق برای نخستین بار است که در مسیر مسجد مقدس جمکران توسط گروه فعالان فضای مجازی رقم میخورد.
وی با بیان اینکه بزرگترین حرکت شیعیان در مراسمات عزاداری اربعین حسینی است، عنوان کرد: هدف از راهاندازی این غرفه ساماندهی اقدامات فعالان فضای مجازی در مسیر پوشش و معرفی بزرگترین رویداد فرهنگی شیعیان در مراسمات شادی است.
مسئول غرفه فضای مجازی در موکب خیمه انتظار با اشاره به اینکه فعالان و افراد شاخص فضای مجازی را از کل کشور دعوت کردهایم، مطرح کرد: به نمایش گذاشتن مسیر حرکت زوار به سمت جمکران و پذیرایی مردم از آنها موجب گردهم آمدن فعالان فضای مجازی شده است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا















