کد خبر : 55121
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 اکتبر 2021 - 20:44

آغاز نوسازی و بازسازی ایستگاه‌های اتوبوس در شیراز

آغاز نوسازی و بازسازی ایستگاه‌های اتوبوس در شیراز

 معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز اعلام کرد که تا پایان امسال بیش از ۱۶۰ ایستگاه اتوبوس با اولویت مناطق کم برخوردار نوسازی و بازسازی خواهد شد. مسعود طهماسبی در نشست مشترک با مسئولان ترافیکی شهرداری‌های مناطق شیراز گفت: تا پایان امسال بیش از ۱۶۰ ایستگاه اتوبوس با اولویت مناطق کم برخوردار توسط

آغاز نوسازی و بازسازی ایستگاه‌های اتوبوس در شیراز

 معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز اعلام کرد که تا پایان امسال بیش از ۱۶۰ ایستگاه اتوبوس با اولویت مناطق کم برخوردار نوسازی و بازسازی خواهد شد.

مسعود طهماسبی در نشست مشترک با مسئولان ترافیکی شهرداری‌های مناطق شیراز گفت: تا پایان امسال بیش از ۱۶۰ ایستگاه اتوبوس با اولویت مناطق کم برخوردار توسط سازمان مدیدیت حمل و نقل مسافر  نوسازی و بازسازی خواهد شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز، او افزود: در کنار تسهیل اجرای پروژه‌های عمرانی در سطح مناطق مختلف شهرداری، نظارت بر پروژه‌های حفاری و عمرانی با رعایت ضوابط ایمنی و حفاظت از شهروندان مد نطر قرار گیرد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز همچنین تاکید کرد: پروژه‌های کلان ترافیکی در مناطق شهرداری به شکل هدفمند و بر اساس اولویت در دستور کار قرار گیرد.

طهماسبی گفت: شهرداری‌های مناطق بازوی مشورتی و اجرایی قدرتمند در کنار معاونت حمل و نقل و ترافیک در اجرای پروژه‌های مهم ترافیکی هستند.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.