کد خبر : 198740
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 ژوئن 2022 - 17:08

برنامه‌های فراغتی تابستان با نوآوری همراه باشد

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی درخصوص اجرای برنامه‌های فراغتی در تابستان، بر مسئله توجه به نوآوری تاکید کرد. دکتر فرزاد مخلص الائمه ۲۹ خردادماه ۱۴۰۱ در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان مرکزی با اشاره به اینکه از صداوسیما، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها انتظارات بسیاری در حوزه غنی‌سازی برنامه‌های اوقات فراغت می‌رود، اظهار کرد: حتما ذیل ستاد، کمیته تحول

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی درخصوص اجرای برنامه‌های فراغتی در تابستان، بر مسئله توجه به نوآوری تاکید کرد.

دکتر فرزاد مخلص الائمه ۲۹ خردادماه ۱۴۰۱ در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان مرکزی با اشاره به اینکه از صداوسیما، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها انتظارات بسیاری در حوزه غنی‌سازی برنامه‌های اوقات فراغت می‌رود، اظهار کرد: حتما ذیل ستاد، کمیته تحول برنامه‌های اوقات فراغت فعال شود.

وی گفت: در پایان برنامه‌ها ارزیابی کاملی از دستگاه‌ها براساس شاخص‌های تدوین شده انجام می‌گیرد و حتما شاخص نوآوری یکی از موارد مورد تاکید است چراکه پس از دو سال کرونایی تابستان ۱۴۰۱ فرصتی برای جذب مخاطبین از طریق برنامه های فراغتی نوآورانه است.

مخلص الائمه بر توجه به فرامین مقام معظم رهبری در بحث اوقات فراغت تاکید و تصریح کرد: در تولید محتوا و ارائه مباحث از ظرفیت متخصصین و جوانان استفاده شود، همچنین مناطق، روستاها و شهرهای کم‌برخوردار در این برنامه‌ها باید مورد توجه قرار گیرند چراکه امکانات حداقلی در اختیار دارند و سطح پوشش مخاطبین مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

استاندار مرکزی خواستار توجه به موارد ایمنی، سلامت عمومی جامعه و سلامت روحی مخاطبین در برنامه‌های فراغتی شد و گفت: در تعطیلات تابستان، ایام محرم و صفر را پیش‌رو داریم که حتما باید در برنامه‌ها به این برهه زمان توجه ویژه شود و در برگزاری برنامه‌ها مسئله عفاف و حجاب و مردم محور بودن توجه شود.

دستگاه های اجرایی پتانسیل خود را رایگان و نیم بها در اختیار قرار دهند

به گزارش ایسنا، در این جلسه مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی با اشاره به برنامه ریزی ها برای اوقات فراغت استان اظهارکرد: مسلما با برنامه ریزی درست، شادی آور و خالی از افراط و تفریط در چارچوب عرف جامعه می توان به اثراث مثبتی در حوزه اوقات فراغت دست یافت.

عابد حقدادی توجه به اوقات فراغت دختران جوان، افزود: رویکرد اصلی اوقات فراغت، کیفی سازی و غنی سازی برنامه ها بود و در کنار آن استفاده از ظرفیت های گردشگری طبیعی استفاده از ظرفیت های صنعتی توسط دانشگاه ها و آموزش و پرورش، برگزاری جنگ و جشنواره ها، برنامه ریزی دوره های تئاتر و دوره های هنری و فرهنگی، برگزاری هفته های فرهنگی با هدف معرفی ظرفیت های مناطق و شهرهای مختلف استان، غنی سازی اوقات فراغت جوانان روستایی و مناطق حاشیه نشین و … نیز در تدوین برنامه ها مدنظر قرار رفته است.

وی بر ارائه شاخص و استاندارد مشخص برای برگزاری برنامه های فراغتی استان از سوی دستگاه های متولی تاکید کرد و افزود: در کنار تعریف شاخص ها، دستگاه ها ظرفیت ها و اماکن خود را به شکل نیم بها یا رایگان در اختیار برنامه های فراغتی استان قرار دهند، اداره کل ورزش و جوانان امکانات خود را با تمرکز بر مناطق کم برخوردار مهیا کرده است و لازم است که دستگاه های متولی نیز همکاری لازم را داشته باشند تا اقشار کم برخوردار نیز بتوانند با هزینه ای اندک از برنامه های فراغتی استان بهره مند شوند.

از نگاه های تنزلی به فراغت جوانان پرهیز شود

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی در این جلسه اظهار کرد: وظیفه مدیران کل است که شخصا در جلسات استانداری شرکت کنند و جایگزین خود را با هماهنگی با دبیرخانه اعلام کنند همچنین زمان حضور در جلسات باید در راس ساعت انجام گیرد.

محمدرضا جعفری بیان کرد: دبیرخانه ستاد، کمیته تحول برنامه های فراغتی استان را ذیل ستاد شکل دهد تا متناسب با خواسته و مطالبات جوانان برنامه ها تدوین شود و از نگاه های تنزلی به فراغت جوانان پرهیز شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.