یکی از مسائل مهم در گام دوم انقلاب، توجه به سواد رسانهای است
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد گفت: یکی از مسائل مهم در گام دوم انقلاب، توجه به سواد رسانه ای و فضای مجازی است که باید مورد اهتمام فعالان حوزوی و دانشگاهی قرار گیرد. به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه قم، محمدرضا بهمنی در هم اندیشی مدرسان و اساتید حوزه با موضوع سواد
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد گفت: یکی از مسائل مهم در گام دوم انقلاب، توجه به سواد رسانه ای و فضای مجازی است که باید مورد اهتمام فعالان حوزوی و دانشگاهی قرار گیرد.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه قم، محمدرضا بهمنی در هم اندیشی مدرسان و اساتید حوزه با موضوع سواد رسانه ای و فضای مجازی که در سالن همایش های مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در قم برگزار شد، عنوان کرد: برگزاری نشست های تخصصی متناسب با نیاز روز جامعه،اهمیت زیادی دارد.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد افزود:ورود حوزه به مسائل روز همچون فضای مجازی و سواد رسانه ای،موجب تحرک و پویایی است.
وی اظهار کرد:پژوهش های حوزویان در باب این وضوعات مهم،نشان از دغدغه مندی روحانیت در مسائل اجتماعی دارد.
بهمنی اظهار کرد:حوزه های علمیه باید به تقویت همدلی،هم افزایی،همراهی و هم زبانی با مردم بپردازند و با مخاطب شناسی به پاسخگوئی بپردازند.
وی گفت:نهادهای حوزوی جایگاه مهمی در پیگیری و پژوهش در عرصه های نوین دارند و می توانند در حوزه فناوری و رسانه های دیجیتال و تبیین سواد رسانه ای در جامعه و هوشیاری نسل جوان نقش مهمی ایفاء کنند.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد افزود:جهان امروز شاهد حرکت های شتابنده در حوزه فناوری و رسانه های نوین است و حوزه نباید از این قافله عقب بماند.
وی بیان کرد:فضای مجازی دارای ظرفیت های عظیمی است که اگر به خوبی مدیریت شود می تواند تهدیدات را به فرصت تبدیل کند.
بهمنی عنوان کرد:مدیریت فضای مجازی و توسعه سواد رسانه ای در جهت تحقق الگوی پیشرفت ایرانی و اسلامی و دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی نقش مهمی دارد.
وی با اشاره به بیانات رهبری پیرامون گام دوم انقلاب گفت: یکی از مسائل مهم در گام دوم انقلاب، توجه به سواد رسانه ای و فضای مجازی است که باید مورد اهتمام فعالان حوزوی و دانشگاهی قرار گیرد.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال ادامه داد:در تبلیغ دین،باید به اقتضائات جامعه و مسائل روز جامعه توجه داشت.
وی بیان کرد:حوزه های علمیه باید قدرت انتخاب گری مردم در عرصه فضای مجازی را مبتنی بر معارف و آموزه های دینی و فرهنگ اسلامی و ایرانی ارتقا دهند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0