فرزندان جشنواره کودک را دریابید
کارگردانی که امسال با سه فیلم در بخش «کرونا روایت» جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان حضور دارد، از سیاستگذاران این جشنواره میخواهد بیشتر به فکر فرزندان جشنواره باشند. علی یزدانی میگوید: یقین دارم که جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان تنها روزنه امید و تنفس کودکان ماست و امیدوارم تعداد تولیدات سینمای کودک افزایش
کارگردانی که امسال با سه فیلم در بخش «کرونا روایت» جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان حضور دارد، از سیاستگذاران این جشنواره میخواهد بیشتر به فکر فرزندان جشنواره باشند.
علی یزدانی میگوید: یقین دارم که جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان تنها روزنه امید و تنفس کودکان ماست و امیدوارم تعداد تولیدات سینمای کودک افزایش پیدا کند.
او ادامه میدهد: امسال کارگردانان بزرگی در جشنواره سی و چهارم شرکت کردهاند و به نظر میرسد که سال خوبی برای سینمای کودک داشته باشیم.
این کارگردان تصریح میکند: گاهی از خودم میپرسم چه اشکالی دارد سینماگرانی که محصول تربیت سینمایی ادوار مختلف جشنواره کودک هستند، بهعنوان دبیر یا مدیر اجرایی یکی از بخشهای آن انتخاب شوند؟به نظرم جشنواره باید توجه بیشتری به فرزندان خود داشته باشد.
یزدانی معتقد است که سینمای کودک و نوجوان قادر است آیندۀ یک نسل را رقم بزند چرا که انگیزه و امید از دل سینما میجوشد.
او که همراه با مهدی نظیفی، نویسنده و کارگردان، امسال با سه فیلم «تبلت»، «منتخب» و «آدامس» در بخش کرونا روایت جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان حضور دارد، توضیح میدهد: هر سۀ این فیلمها بیانگر مشکلات کودکان و نوجوانان در شرایط همهگیری کروناست و جا دارد که از حمایتهای فرزان معظم، صفیه موسویان و سید صالح خشوعی برای تولید این سه فیلم تشکر کنم.
این کارگردان، با اشاره به فیلم «آدامس» میگوید: فیلم آدامس روایتگر دو کودک کار است که در یک اتوبوس با هم روبرو میشوند و با از سر گذراندن اتفاقاتی مسافران اتوبوس را به وجد آورده و باعث تغییر در روحیه آنان میشوند. هدف ما از تولید این فیلم در واقع به تصویر کشیدن تأثیر امید و تقویت روحیه در زندگی و شرایط سخت برای مخاطبان کودک بوده است.
یزدانی دربارۀ فیلم «منتخب» اظهار میکند: این فیلم روایتگر رقابت سه کاندیدای انتخابات در مدرسه است؛ دو تن از این نامزدهای انتخابات دانشآموزی وعده وعیدهای نادرستی را به دیگران میدهند و باعث فریب دانش آموزان میشوند و یکی از آنها که وعدههای اساسی و درست داده مورد بیتوجهی سایر دانش آموزان قرار میگیرد.
او میافزاید: «منتخب» با رویکرد آموزش شیوههای انتخاب صحیح و توجه به ساختارهای سیاسی در انتخابات ساختهشده است.
توضیح یزدانی دربارۀ فیلم «تبلت» به این شرح است: در این فیلم خانواده دختربچهای برای تأمین تبلت آموزشی فرزند خود اقدام به فروش فرش زیر پایشان میکنند و ماجراهایی را از سر میگذرانند. هدف ما از ساخت «تبلت» بیان مشکلات و مسائل نوجوانان در بحث آموزش مجازی و چالشهای خانوادههای کمبضاعت برای مهیاکردن ابزار آموزش مجازی برای فرزندانشان است.
منبع: ايسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0