کد خبر : 148219
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 دسامبر 2021 - 17:34

استقرار یکی از بهترین و بزرگترین فضاهای آموزشی هلال احمر در ساوه

استقرار یکی از بهترین و بزرگترین فضاهای آموزشی هلال احمر در ساوه

ایسنا/مرکزی دبیر کل جمعیت هلال احمر کشور گفت: یکی از بهترین و بزرگترین فضاهای آموزشی در اختیار جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه است. دکتر محمدحسن قوسیان مقدم ۱۴ اسفندماه در بازدید از نحوه برگزاری آزمون کسب درجه ایثارگری که به میزبانی جمعیت هلال احمر ساوه در جریان است، اظهار کرد: عمده وظایف جمعیت هلال احمر از

استقرار یکی از بهترین و بزرگترین فضاهای آموزشی هلال احمر در ساوه

ایسنا/مرکزی دبیر کل جمعیت هلال احمر کشور گفت: یکی از بهترین و بزرگترین فضاهای آموزشی در اختیار جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه است.

دکتر محمدحسن قوسیان مقدم ۱۴ اسفندماه در بازدید از نحوه برگزاری آزمون کسب درجه ایثارگری که به میزبانی جمعیت هلال احمر ساوه در جریان است، اظهار کرد: عمده وظایف جمعیت هلال احمر از طریق نیروی داوطلب انجام می شود به طوری که بخشی از اقدامات در حوزه امداد و نجات و حوادث و سوانح است و بخشی به امداد و نجات در حوادث جاده ای مرتبط می شود که عمدتا نیروهای امدادگر انجام می دهند.

وی با بیان اینکه درجه ای به نام درجه ایثار در جمعیت هلال احمر تعریف شده که درجه امداد و نجات بین المللی است، گفت: برای کسب این درجه توسط امدادگران مراحل مختلفی پیش بینی شده است که شاید ۱۰ تا ۱۵ سال کسب این درجه پس از ورود امدادگران به جمعیت هلال احمر به طول بینجامد.

قوسیان مقدم تصریح کرد: داوطلبان برای کسب این درجه باید مسابقاتی را طی کنند که هرسال برگزار می شود و هر دو سال یکبار نیز مجدد این درجه روزآمد می شود.

وی با بیان اینکه در وضعیت کرونا برگزاری این مسابقات دشوار بود، اما با تدبیر جمعیت مقرر شد که بخش خواهران که تعداد کمتری دارد در شهرستان ساوه دنبال شود، افزود: قبل از حضور شرکت کنندگان در این مسابقات تست ها و شرایط لازم ارزیابی شده است تا برگزاری با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی انجام گیرد و در واقع در هر مرحله ۵۰ نفر شرکت دارند که پس از برگزاری آزمون، گروه بعدی کار خود را آغاز می کنند تا واجدین درجه ایثار شناسایی شوند.

دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور مزایای این درجه را، ارتقای این نیروها به میزان یک درجه بالاتر از  نیروهای استخدامی در جمعیت دانست و گفت: این امدادگران داوطلبانه در جمعیت فعالیت دارند و در واقع برای حضور در عملیات ها یک کمک هزینه ایاب و ذهاب را دریافت می کنند، اما با اخذ این درجه هزینه بیشتری دریافت می کنند چراکه نیروهای آماده تر جمعیت هلال احمر محسوب می شوند.
وی اظهار کرد: یکی از بهترین و بزرگترین فضاهای آموزشی در اختیار جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه است که در مرکزیت کشور و نزدیک به تهران قرار دارد و در بازدید امروز در پی آن هستیم که امکاناتی را جذب کنیم تا این مجموعه به روز شود و از خیرین استان مرکزی دعوت می کنیم که در این امر با جمعیت هلال احمر ساوه مشارکت و همکاری داشته باشند و جمعیت هلال احمر کشور نیز سعی خواهد داشت اعتباراتی برای حفظ و نگهداری این تاسیسات اختصاص دهد.

قوسیان مقدم در خصوص اختصاص  یک فروند بالگرد به ساوه اضافه کرد: تعداد بالگردها در کشور محدود است و امکان اختصاص بالگرد به هر استان وجود ندارد، اما برخی از استان ها به شکل مشارکتی استفاده می کنند.

به گزارش ایسنا، در این سفر رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور با تشریح فرایند این دوره، اظهار کرد: افرادی که حداقل ۵۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز تست انسانی را دریافت کنند می توانند به مرحله تست مهارتی وارد شوند و با کسب ۵۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز می توانند به درجه ایثار دست یابند.

دکتر مهدی ولی پور با اشاره به اینکه حدود ۲۵۰۰ نفر از مردان و زنان واجد شرایط حضور در آزمون بودند که با توجه به برگزاری این دوره در مدت یک ماه در استان های کشور، تاکنون ۴۰۰ نفر موفق شدند دوره را پشت سر بگذارند گفت: پس از اتمام دوره بانوان در ساوه می توان رقم دقیق افرادی که به درجه مورد نظر دست یافتند، را اعلام کرد.

وی در خصوص طرح نوروزی سازمان، گفت: سازمان هرساله از ۲۵ اسفندماه در طرح نوروزی همراه دستگاه های مرتبط مانند پلیس راه، راهداری و اورژانس شرکت دارد و امسال نیز علاوه بر ۵۶۰ پایگاه ثابت که در سطح کشور خدمات شبانه روزی امداد و نجات ارائه می کنند، حدود ۲۰۰ پست موقت اضافه خواهد شد، همچنین ماموریت جدیدی نیز از سوی ستاد مقابله با کرونا به جمعیت هلال احمر واگذار شده است که در این راستا مبادی ورودی مسافری کشور را در کنار وزارت بهداشت پوشش خواهیم داد، با نهایی شدن این ماموریت نیز ۳۲ پست موقت در فرودگاه ها و نقاط مرزی و مبادی ورودی مسافری کشور نیز اضافه می شود.

مهدی پور اضافه کرد: حدود ۱۱ هزار نفر امدادگر و نجات تر در طول اجرای طرح با جمعیت همکاری خواهند داشت و ۲ هزار دستگاه خودروی امداد و نجات و ۲۲ فروند بالگرد امدادی نیز آماده ارائه خدمات در طرح نوروز ۱۴۰۰ هستند.

در جریان این سفر رییس جمعیت هلال احمر ساوه نیز گفت: دوره کشوری آزمون کسب درجه ایثار ویژه خواهران و برادران به میزبانی هلال احمر ساوه به مدت ۱۰ روز با حضور نجات گران به استعداد حدودا ۳۰۰ از ۱۱ لغایت ۲۱ اسفندماه برگزار می شود.

سید لقمان حسینی افزود: اعطای درجه ایثار به نجاتگرانی دارای درجه نجاتگر یکم هستند و با سپری کردن آزمون آمادگی جسمانی و در صورت قبولی در  آزمون مهارتی شرکت کرده و به این نشان  مفتخر می شوند.

وی افزود : آزمون آمادگی جسمانی شامل تست کوپر، دو ۴۵ متر، دراز نشست، فشار موازی، دو مارپیچ، انعطاف نیم تنه به جلو، معلق ماندن می شود و پذیرفته شدگان در این آزمون به آزمون مهارتی که شامل نجات در جاده، آوار، کوهستان و فضاهای معلق، سیلاب و کمک های اولیه راه می یابند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.