• خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما
نیوز ست
  • صفحه اصلی
    • صفحه اصلی – چیدمان 1
    • صفحه اصلی – چیدمان 2
    • صفحه اصلی – چیدمان 3
    • صفحه اصلی – چیدمان 4
    • صفحه اصلی – چیدمان 5
  • فرزندپروری
  • خانواده
  • شیوه زندگی
  • سلامتی
  • غذا
  • کودک و نوزاد
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
    • صفحه اصلی – چیدمان 1
    • صفحه اصلی – چیدمان 2
    • صفحه اصلی – چیدمان 3
    • صفحه اصلی – چیدمان 4
    • صفحه اصلی – چیدمان 5
  • فرزندپروری
  • خانواده
  • شیوه زندگی
  • سلامتی
  • غذا
  • کودک و نوزاد
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نیوز ست
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی اخبار 58

بررسی مشکلات ترخیص کالا در مناطق ویژه اقتصادی

admin توسط admin
ژانویه 17, 2022
در اخبار 58
0
0
اشتراک گذاری ها
0
بازدیدها
اشتراک گذاری در فیسبوکاشتراک گذاری در توییتر
بررسی مشکلات ترخیص کالا در مناطق ویژه اقتصادی

ایسنا/فارس طی جلسه‌ای با حضور اعضای کمیسیون صادرات، واردات و گمرک اتاق بازرگانی استان فارس و برخی مسئولان مرتبط، مشکلات ترخیص کالا در مناطق ویژه اقتصادی، کارشناسی و بررسی شد.

رئیس کمیسیون صادرات، واردات و گمرک اتاق بازرگانی فارس یکشنبه 19 دی در جلسه بررسی مشکلات ترخیص کالا در مناطق ویژه اقتصادی، گفت: زمانی که تولیدکننده می‌خواهد به منطقه‌ ویژه اقتصادی وارد شود، بر اساس تسهیلاتی که قانون برای آنان تعریف و مشخص کرده  فعالیت خود را آغاز می کند و می توان گفت با برنامه ریزی و آگاهی از موارد قانونی موجود در این منطقه وارد میدان فعالیت اقتصادی شده است.

خسرو فروغان افزود: شرکت‌هایی که در منطقه ویژه اقتصادی شروع به فعالیت می کنند امید دارند روزی بتوانند صادرات داشته باشند و از معافیت‌ها استفاده کنند، اما اکنون در خصوص معافیت ها هم مصوباتی صادر شده که این امکان را لغو می‌کند.

این فعال اقتصادی گفت: هم اکنون که به ‌علت تحریم‌ها دچار مشکلات اقتصادی زیادی هستیم، امکانات قانونی باید به واحدهای تولیدی داده شود، تا به تولید کشور و اقتصاد استان کمک کند و در این شرایط نباید یک مصوبه تمام مجموعه را از بین ببرد بنابراین باید از طریق مراجع قانونی این مشکل را حل کرد.

وی اضافه کرد: این درحالی است که زمانی هم که واحد تولیدی برای تخصیص تسهیلاتی که حق مسلم آن است، دچار مشکل می‌شود، بقیه واحدهایی که قصد ورود و سرمایه‌گذاری دارند، دچار ترس می‌شوند و از ورود به منطقه ویژه منصرف می‌شوند و برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای مناطق ویژه به نتیجه مطلوب نمی رسد.

دیگر عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس نیز گفت: توان صادراتی در شرکت های فعال در منطقه ویژه اقتصادی شیراز وجود داشته و درخواست صادرات کالا از این شرکت‌ها نیز موجود است؛ لذا با توجه به اهمیت افزایش صادرات غیرنفتی، رفع موانع در این مسیر مهم به نظر می‌رسد.

امید ماهرانی با بیان اینکه اگر مشکلی برای صادرکنندگان ایجاد شود، هیچ دادگاهی حتی در سطح بین‌المللی قادر به رسیدگی نیست، سود بانکی تسهیلات مربوط به تولیدکنندگان را بسیار بالا ارزیابی کرد.

بازگشت به قانون راه حل مشکلات است

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز نیز با توجه به مشکلات مطرح شده گفت: طبق قانون ثبت سفارش برای فعالین منطقه ویژه نیاز است، اما از سال ۱۳۹۵ بعد از گرانی قیمت دلار بخشنامه‌هایی صادر شد که قانون منطقه ویژه را بی‌اثر کرد.

نادر طیبی هدف این قانون را تسهیل کار تولیدکننده دانست و در عین حال گفت: تنها راه‌حل مشکلات کنونی نیز بازگشت به اصل قانون است و برای کسانی که سرمایه‌گذار خارجی ندارند، به ‌صورت ثبت سفارش آماری و کسانی که سرمایه‌گذار خارجی دارند، ثبت سفارش بدون انتقال ارز برای آن‌ها انجام و در حال حاضر گواهی تولید نیز در یک روز و بدون معطلی صادر می‌شود.

طیبی اضافه کرد: بر اساس قانون جدید کالا باید ظرف دو ماه از منطقه ویژه اقتصادی خارج شود، اما این مسئله برای کالای صنعتی و صنعتگران بسیار کار مشکلی است و صنعتگر برای فروش محصولش در منطقه ویژه نباید مشمول مالیات و ارزش‌افزوده شود، اما ظاهرا این موضوع رعایت نمی‌شود.

این مقام مسئول گفت: اکنون برای رفع مشکلات منطقه ویژه اقتصادی به دیوان عدالت اداری شکایت شده و با توجه به شکایات و مکاتبات انجام ‌شده، امیدواریم هرچه زودتر مشکلات موجود فعالین منطقه ویژه حل شود. این موضوع باید از طریق مراجع مختلف از جمله سازمان صمت، اتاق بازرگانی و ستاد تسهیل نیز پیگیری شود و صنعتگران نیز مطالبه کند.

منبع: ايسنا

برچسب ها: اتاق بازرگانیاتاق بازرگانی استان فارساستان فارساعضای کمیسیون صادرات، واردات و گمرک اتاق بازرگانی استان فارساقتصادیاقتصادی شیرازبازگشت به قانونخسرو فروغانشیرازصادرات، وارداتصادرات، واردات و گمرک اتاق بازرگانی استان فارسفارسفروغانکمیسیون صادرات، واردات و گمرک اتاق بازرگانی استان فارسگمرک اتاق بازرگانی استان فارسمدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شیرازمنطقه ویژه اقتصادی شیرازواردات و گمرکواردات و گمرک اتاق بازرگانی استان فارسویژه اقتصادی شیراز
پست قبلی

برای دُز سوم واکسیناسیون کرونا مراجعه کنید / واکسن به میزان کافی تامین است

پست‌ بعدی

«وس اندرسون» یک اقتباس ادبی را به سینما می‌آورد

پست‌ بعدی

«وس اندرسون» یک اقتباس ادبی را به سینما می‌آورد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توصیه شده

علیه تفکر امام(ره) شبیخون راه افتاده است

2 روز پیش

مدیران بنیاد همواره در بین ایثارگران حضور داشته باشند

2 روز پیش

پرطرفدار

هیچ محتوایی موجود نیست

محبوب ترین

هیچ محتوایی موجود نیست
  • درباره ما
  • فروشگاه
  • انجمن
  • تماس با ما

© 2022 جی نیوز - تمامی حقوق برای سایت راست چین و علی عاشوری محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • newsarchive 
  • پرینت خبر
  • تماس با ما
  • چاپ
  • درباره ما
  • سیاست حریم خصوصی
  • صفحه اصلی 1
  • صفحه اصلی 2
  • صفحه اصلی 3
  • صفحه اصلی 4
  • صفحه اصلی 5

© 2022 جی نیوز - تمامی حقوق برای سایت راست چین و علی عاشوری محفوظ می باشد.