• خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما
نیوز ست
  • صفحه اصلی
    • صفحه اصلی – چیدمان 1
    • صفحه اصلی – چیدمان 2
    • صفحه اصلی – چیدمان 3
    • صفحه اصلی – چیدمان 4
    • صفحه اصلی – چیدمان 5
  • فرزندپروری
  • خانواده
  • شیوه زندگی
  • سلامتی
  • غذا
  • کودک و نوزاد
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
    • صفحه اصلی – چیدمان 1
    • صفحه اصلی – چیدمان 2
    • صفحه اصلی – چیدمان 3
    • صفحه اصلی – چیدمان 4
    • صفحه اصلی – چیدمان 5
  • فرزندپروری
  • خانواده
  • شیوه زندگی
  • سلامتی
  • غذا
  • کودک و نوزاد
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نیوز ست
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی اخبار 53

انتظار داریم فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها از غربت خارج شود

admin توسط admin
ژانویه 9, 2022
در اخبار 53
0
0
اشتراک گذاری ها
0
بازدیدها
اشتراک گذاری در فیسبوکاشتراک گذاری در توییتر
انتظار داریم فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها از غربت خارج شود

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به اینکه در دوران کرونا فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی مقداری به حاشیه رفت و از آنها غفلت شد، گفت: انتظار می‌رود با از سرگیری فعالیت حضوری دانشگاه‌ها امکان فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی بیشتر شود و حوزه فرهنگ از غربت خارج شود.

به گزارش ایسنا، دکتر عبدالحسین کلانتری در آیین معارفه مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور فرهنگی و اجتماعی با اشاره به اینکه انجام فعالیت‌های فرهنگی روحیه جهادی لازم دارد، گفت: باید نسبت به گذشته بتوانیم یک گام فعالیت‌های فرهنگی آموزش عالی را پیش ببریم.

وی افزود: مجموعه معاونت فرهنگی وزارت علوم و به ویژه دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی نقش مهمی در تعیین افق فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها دارد و برنامه‌ها و اقدامات این دفتر می‌تواند در تنوع و کیفیت و حجم و ارزش و اهمیت فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه ها بسیار موثر باشد.

وی وظیفه دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی را ریل‌گذاری و تدوین سیاست‌ها و بسته‌های فرهنگی دانست و افزود: با توجه به ظرفیت‌های علمی و نخبگانی که در مجموعه معاونت فرهنگی وجود دارد و استفاده حداکثری از ظرفیت دانشگاه‌ها و مراجعه برنامه‌های در حال اجرای دانشگاه ها انتظار می‌رود برنامه‌های کلانی در حوزه فرهنگی در مجموعه دانشگاهها تدارک دیده شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، وی با اشاره به اینکه در دوران کرونا فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی مقداری به حاشیه رفت و از آنها غفلت شد گفت: انتظار می‌رود با از سرگیری فعالیت حضوری دانشگاه‌ها و حضور دانشجویان در محیط دانشگاه امکان فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی بیشتر شود و حوزه فرهنگ از غربت خارج شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به اینکه نوع فعالیت‌های فرهنگی زمان‌بر پیچیده و ظریف است: گفت مهمترین هدف ما این است که گام های کوچک ولی موثری را در حوزه فعالیت فرهنگی برداریم و بتوانیم به اندازه خودمان نسبت به انجام وظیفه و مسئولیت در قبال چندین میلیون دانشجو و دانشگاه انجام وظیفه کرده باشیم.

دکتر کلانتری در پایان از تلاش‌های دکتر محمود فکری مدیرکل پیشین دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی قدردانی و ابراز امیدواری کرد: با اقدامات دکتر ذوالفقارزاده در دوره جدید و به ویژه استفاده از امکانات فضای رسانه‌ای جدید و فضای مجازی شاهد رونق بیشتر فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها باشیم.

انتهای پیام

  • منبع: ايسنا
برچسب ها: آیین معارفه مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور فرهنگی و اجتماعیاجتماعیاجتماعی وزیر علومامور فرهنگی و اجتماعیبرنامه‌ریزی امور فرهنگی و اجتماعیدانشگاه‌هادفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور فرهنگی و اجتماعیدکتر عبدالحسین کلانتریسیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور فرهنگی و اجتماعیغربتفرهنگیفرهنگی و اجتماعیفرهنگی و اجتماعی وزیر علومفعالیت‌های فرهنگیفعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌هاکرونامدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور فرهنگی و اجتماعیمعاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوموزیر علوم
پست قبلی

بالاخره کدام شرکت، خودروی اپل را می‌سازد؟

پست‌ بعدی

چند توصیه برای کاهش سردردهای تنشی

پست‌ بعدی

چند توصیه برای کاهش سردردهای تنشی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توصیه شده

باشگاه استقلال اجازه جدایی به مهری نداد

4 روز پیش

سواری حامل ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر در خراسان جنوبی کشف شد

4 روز پیش

پرطرفدار

هیچ محتوایی موجود نیست

محبوب ترین

هیچ محتوایی موجود نیست
  • درباره ما
  • فروشگاه
  • انجمن
  • تماس با ما

© 2022 جی نیوز - تمامی حقوق برای سایت راست چین و علی عاشوری محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • newsarchive 
  • پرینت خبر
  • تماس با ما
  • چاپ
  • درباره ما
  • سیاست حریم خصوصی
  • صفحه اصلی 1
  • صفحه اصلی 2
  • صفحه اصلی 3
  • صفحه اصلی 4
  • صفحه اصلی 5

© 2022 جی نیوز - تمامی حقوق برای سایت راست چین و علی عاشوری محفوظ می باشد.