• خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما
نیوز ست
  • صفحه اصلی
    • صفحه اصلی – چیدمان 1
    • صفحه اصلی – چیدمان 2
    • صفحه اصلی – چیدمان 3
    • صفحه اصلی – چیدمان 4
    • صفحه اصلی – چیدمان 5
  • فرزندپروری
  • خانواده
  • شیوه زندگی
  • سلامتی
  • غذا
  • کودک و نوزاد
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
    • صفحه اصلی – چیدمان 1
    • صفحه اصلی – چیدمان 2
    • صفحه اصلی – چیدمان 3
    • صفحه اصلی – چیدمان 4
    • صفحه اصلی – چیدمان 5
  • فرزندپروری
  • خانواده
  • شیوه زندگی
  • سلامتی
  • غذا
  • کودک و نوزاد
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نیوز ست
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی اخبار 50

افول آمریکا نزدیک است

admin توسط admin
ژانویه 5, 2022
در اخبار 50
0
0
اشتراک گذاری ها
0
بازدیدها
اشتراک گذاری در فیسبوکاشتراک گذاری در توییتر
افول آمریکا نزدیک است

ایسنا/خراسان شمالی امام جمعه بجنورد گفت: افول آمریکا نزدیک است.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری در نماز عبادی و سیاسی جمعه با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با فرماندهان نیروی هوایی به مناسبت نوزدهم بهمن‌ماه، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در جمع فرماندهان نیروی هوایی نکات بسیار خوبی را مطرح کردند که همه ما باید این نکات را مورد توجه و تدقیق قرار دهیم.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند زمانی که ترامپ در انتخابات اخیر ریاست جمهوری در آمریکا رأی نیاورد، این سقوط و اصول یک فرد و یک رئیس‌جمهور نیست؛ بلکه سقوط معنویت، اخلاق و نظام آمریکا و همه ارزش‌های انسانی حاکم بر این نظام است.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری گفت: این سقوط یک کشور محسوب می‌شود و از امروز به بعد باید به تعبیر مقام معظم رهبری به ایران پسا آمریکا فکر کنیم؛ یعنی دیگر قصه آمریکا تمام شده و دوران پسا آمریکا آغاز شده است.

رییس شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در زمان سقوط شوروی و پایان جنگ سرد، یک قطب دنیای آن روز، افول کرد و شکست خورد و دوران پسا شوروی آغاز شد و امروز نیز قطب دوم سرمایه‌داری و جنایت طلبی در دنیا در حال افول است و نظام لیبرالی که از دموکراسی دم می‌زد رو به سقوط است.

وی افزود: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب هم فرمودند امروز التزام و نظم نظام لیبرال دموکراسی غربی به هم خورده است، به‌عنوان‌مثال در حالی که بسیاری از کشورها توانستند بیماری کرونا را کنترل کنند اما آمریکا نتوانست در این زمینه موفق شود و کارنامه بدی داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری اضافه کرد: امروز اختلاف بین هیات حاکمه و مردم آمریکا در بالاترین حد قرار دارد، مردم این کشور در تقابل سیاه و سفید با هم درگیرند، اختلاف طبقاتی سرمایه‌داری و مردم فقیر بیداد می‌کند و درمجموع مشکلات بسیار زیادی متوجه آمریکا است؛ به‌گونه‌ای در حال افول بوده و ان‌شاءالله عن‌قریب همه مردم دنیا سقوط نظام ظلم و ستمگری آمریکا را مانند شوروی سابق می‌بینند.

وی اضافه کرد: آمریکا در صدسال اخیر بیش از ۴۲ کشور را مورد تجاوز قرار داده و قریب یک قرن است که مظلومان عالم را می‌کشد؛ اما امروز افول و سقوط آن آغاز شده است.

رئیس‌جمهور جدید آمریکا خبیث‌تر از ترامپ؛ اما با شیوه عمل متفاوت است

امام‌جمعه بجنورد در ادامه خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته مرکز خراسان شمالی، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درزمینهٔ برجام، اظهار کرد: واقعیت این است که رئیس‌جمهور جدید آمریکا نیز نگاه صهیونیستی دارد و خبیث‌تر از ترامپ است؛ اما به شیوه دیگری عمل می‌کند.

وی تصریح کرد: نقشه خبیثانه تقسیم عراق به سه قسمت شیعه و سنی و کرد، از تئوری‌های جو بایدن در زمانی معاونت اوباما بود و همچنین یک‌طرف پیدایش قصه داعش نیز به او بازمی‌گردد؛ بر این اساس کسی نباید گمان کند بایدن در جنایتکاری و خباثت، دست‌کمی از رؤسای جمهور سابق آمریکا دارد.

تعیین شرط توسط رهبری برای بازگشت آمریکا به برجام نشانه عزت و قدرت است

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری اظهار کرد: آمریکا با پررویی برای بازگشت به برجام شرط‌هایی را مطرح کرده؛ اما مقام معظم رهبری با قدرت، قاطعیت و با همان عزتی که ویژه مؤمنان است، برای اینکه از عزت مردم محافظت و از کرامت آن‌ها صیانت کنند و اجازه ندهند عزت این مردم شهیدپرور خدشه‌دار شود، تأکید کردند این ما هستیم که برای آمریکا شرط تعیین می‌کنیم و شروط لازم برای بازگشت آمریکا به برجام را هم اعلام کردند.

وی افزود: آمریکا زمانی در ایران با مصونیت قضایی که برای اتباع خود ایجاد کرده بود عزت مردم ایران را خدشه‌دار کرده بود؛ اما امام این عزت را برگرداند و امروز نیز مقام معظم رهبری با قدرت و قاطعیت اعلام می‌کنند این ما هستیم که برای آمریکا شرط تعیین می‌کنیم و او حق ندارد شرط تعیین کند که این نشانه عزت و قدرت امروز ایران اسلامی است، عزتی که امام خمینی (ره) در سال ۵۷ به ما بازگرداند و مقام معظم رهبری هم از آن صیانت و حفاظت می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری با بیان اینکه این ما هستیم که برای نظام سلطه خواه شرط تعیین می‌کنیم و این نشانه عزت ما است، گفت: همان‌گونه که مقام معظم رهبری تأکید کردند شرط نخست برای بازگشت آمریکا به برجام این است که همه تحریم‌ها را بردارد و خسارت‌هایی که از روز اول انعقاد این قرارداد، به دلیل عدم عمل آمریکا متوجه ایران شده است را جبران کند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

پست قبلی

صفحه نخست روزنامه‌های دوشنبه

پست‌ بعدی

زمانی به برجام باز می گردیم که همه تحریم ها برداشته شود

پست‌ بعدی

زمانی به برجام باز می گردیم که همه تحریم ها برداشته شود

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توصیه شده

علیه تفکر امام(ره) شبیخون راه افتاده است

2 ساعت پیش

مدیران بنیاد همواره در بین ایثارگران حضور داشته باشند

2 ساعت پیش

پرطرفدار

هیچ محتوایی موجود نیست

محبوب ترین

هیچ محتوایی موجود نیست
  • درباره ما
  • فروشگاه
  • انجمن
  • تماس با ما

© 2022 جی نیوز - تمامی حقوق برای سایت راست چین و علی عاشوری محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • newsarchive 
  • پرینت خبر
  • تماس با ما
  • چاپ
  • درباره ما
  • سیاست حریم خصوصی
  • صفحه اصلی 1
  • صفحه اصلی 2
  • صفحه اصلی 3
  • صفحه اصلی 4
  • صفحه اصلی 5

© 2022 جی نیوز - تمامی حقوق برای سایت راست چین و علی عاشوری محفوظ می باشد.