• خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما
نیوز ست
  • صفحه اصلی
    • صفحه اصلی – چیدمان 1
    • صفحه اصلی – چیدمان 2
    • صفحه اصلی – چیدمان 3
    • صفحه اصلی – چیدمان 4
    • صفحه اصلی – چیدمان 5
  • فرزندپروری
  • خانواده
  • شیوه زندگی
  • سلامتی
  • غذا
  • کودک و نوزاد
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
    • صفحه اصلی – چیدمان 1
    • صفحه اصلی – چیدمان 2
    • صفحه اصلی – چیدمان 3
    • صفحه اصلی – چیدمان 4
    • صفحه اصلی – چیدمان 5
  • فرزندپروری
  • خانواده
  • شیوه زندگی
  • سلامتی
  • غذا
  • کودک و نوزاد
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نیوز ست
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی اخبار 36

مجموع سرمایه گذاری در بخش کشاورزی آذربایجان غربی کمتر از ۵ درصد بوده است

admin توسط admin
دسامبر 13, 2021
در اخبار 36
0
0
اشتراک گذاری ها
0
بازدیدها
اشتراک گذاری در فیسبوکاشتراک گذاری در توییتر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: مدرن سازی کشاورزی پیشران اصلی توسعه آذربایجان غربی است .

به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی رسول جلیلی در اولین جلسه شورای تحقیقات کشاورزی استان گفت: بخش کشاورزی جایگاه مهمی در اقتصاد آذربایجان غربی دارد و از این رو اهمیت سرمایه‌گذاری در این بخش برای مدرن سازی آن به حمایت دولت نیاز دارد.

وی تکیه بر شیوه های نوین و علمی در کسب و کار حوزه کشاورزی، را از برنامه های مهم و اولویت دار سازمان جهاد کشاورزی عنوان کرد و افزود: با تقویت ارتباط و افزایش هم افزایی بین بخشی بین زیر بخش های تحقیقاتی و اجرایی و تهیه دستورالعمل های فنی تولید و استفاده از تجربیات کشورهای همسایه به منظور اجرای الگوی کشت متناسب با شرایط اقلیمی منطقه می توان در جهت توسعه پایدار بخش کشاورزی در استان گام های موثرتری برداشت.

جلیلی با تاکید براینکه با ارائه طرح های تحقیقاتی کاربردی و مشکل محور در جهت برون رفت از تنگناهای موجود و برنامه ریزی در جهت توسعه علمی بخش کشاورزی می توان اقدام کرد یادآور شد: به منظور انتقال یافته های کشاورزی به مزارع و عرصه ها، باید یافته های تحقیقاتی از حالت حضوری در مرکز پژوهشی کشاورزی خارج شده است و مراحل تحقیق به مزارع و به صورت عملی به کشاورزان منتقل شوند تا نتایج مطلوب تری حاصل شود.

وی  بااشاره به اینکه پیشرفت در بخش کشاورزی نیازمند توسعه سرمایه گذاری است، اظهار کرد: در سالهای گذشته مجموع سرمایه گذاری صورت گرفته در بخش کشاورزی آذربایجان غربی کمتر از ۵ درصد بوده که رقم ناچیزی است و باید مسئولین به بخش کشاورزی که نقش مهمی در رونق تولیدات و از همه مهمتر ایجاد ارزش افزوده و رونق اقتصادی استان دارد، توجه بیشتری کنند.

رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی تاکید کرد: محققین مرکز تحقیقات کشاورزی با ایجاد مزارع الگویی می توانند نسبت به توسعه و ترویج کشت ارقام جدید دیررس و مقام به سرمازدگی و کم آب بر در جهت ارتقای دانش و اگاهی بهره برداران اقدام کنند.

همچنین عباسعلی روانلو رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان نیز دراین جلسه بکارگیری تحقیقات در تصمیم گیری و سیاستگذاری بخش کشاورزی را برای حفظ امنیت غذایی حایز اهمیت دانست و سوق دادن راهبردهای تحقیقات کشاورزی به سمت کاربردی شدن طرح های پژوهشی را برای رفع چالش ها ضروری عنوان کرد.

وی با بیان اینکه فعالیتهای مرکز تحقیقات در سال جاری در قالب ۷ محور اساسی و راهبرد اجرایی تدوین شده است اظهار کرد: تولید محصولات فن‌آورانه، ثبت، گواهی و نظارت بر نهاده ها، مدیریت ذخائر ژنتیکی و تنوع زیستی، آموزش و ترویج کشاورزی از جمله محورهای این فعالیتها است‌.

روانلو در ادامه گفت: در راستای ترغیب و ایجاد انگیزه برای ایده پروری و خلاقیت، باید اقداماتی از قبیل شناسایی محصولات فن آورانه و وضعیت تولید انها، پایش تحقق برنامه های تولید و پهنه بندی منطقه ای تولید صورت گیرد.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد:در حوزه ترویج و اموزش در بخش کشاورزی ، باید با افزایش ضریب نفوذ دانش در واحدهای بهره برداری، استقرار مدیریت دانش و تولید رسانه های ترویجی ، توانمند سازی اشتغال محور زنان و جوانان روستایی و عشایری، ساماندهی مراکز جهاد کشاورزی و شبکه عاملین ترویج ، بتوانیم در امر آموزش و توانمند سازی سرمایه های انسانی بخش کشاورزی موفق عمل کنیم .منبع: ايسنا

پست قبلی

مبادله تفاهمنامه بین جهاددانشگاهی و دستگاه‌های اجرایی و علمی در فارس

پست‌ بعدی

تعیین تکالیفی جدید برای دستگاه‌های دولتی

پست‌ بعدی

تعیین تکالیفی جدید برای دستگاه‌های دولتی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توصیه شده

پاسخ منصوریان به عضو هیات مدیره آلومینیوم: نخود هر آشی نباشید!/در مسائلی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید

4 روز پیش

کنفرانس مهندسی برق ایران با حضور و حمایت ایرانسل برگزار می‌شود

4 روز پیش

پرطرفدار

هیچ محتوایی موجود نیست

محبوب ترین

هیچ محتوایی موجود نیست
  • درباره ما
  • فروشگاه
  • انجمن
  • تماس با ما

© 2022 جی نیوز - تمامی حقوق برای سایت راست چین و علی عاشوری محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • newsarchive 
  • پرینت خبر
  • تماس با ما
  • چاپ
  • درباره ما
  • سیاست حریم خصوصی
  • صفحه اصلی 1
  • صفحه اصلی 2
  • صفحه اصلی 3
  • صفحه اصلی 4
  • صفحه اصلی 5

© 2022 جی نیوز - تمامی حقوق برای سایت راست چین و علی عاشوری محفوظ می باشد.