• خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما
نیوز ست
  • صفحه اصلی
    • صفحه اصلی – چیدمان 1
    • صفحه اصلی – چیدمان 2
    • صفحه اصلی – چیدمان 3
    • صفحه اصلی – چیدمان 4
    • صفحه اصلی – چیدمان 5
  • فرزندپروری
  • خانواده
  • شیوه زندگی
  • سلامتی
  • غذا
  • کودک و نوزاد
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
    • صفحه اصلی – چیدمان 1
    • صفحه اصلی – چیدمان 2
    • صفحه اصلی – چیدمان 3
    • صفحه اصلی – چیدمان 4
    • صفحه اصلی – چیدمان 5
  • فرزندپروری
  • خانواده
  • شیوه زندگی
  • سلامتی
  • غذا
  • کودک و نوزاد
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نیوز ست
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی اخبار 35

۳ پیروزی و ۳ شکست کشتی گیران ایران در دور نخست تورنمنت اوکراین

admin توسط admin
دسامبر 12, 2021
در اخبار 35
0
0
اشتراک گذاری ها
0
بازدیدها
اشتراک گذاری در فیسبوکاشتراک گذاری در توییتر
۳ پیروزی و ۳ شکست کشتی گیران ایران در دور نخست تورنمنت اوکراین

در آغاز رقابت های بین المللی کشتی آزاد و فرنگی اوکراین، ۶ نماینده ایران به روی تشک رفتند که حاصل آن ۳ پیروزی و ۳ شکست بود.

به گزارش ایسنا، رقابت های پنج وزن نخست تورنمنت بین المللی کشتی آزاد و فرنگی مربیان و کشتی گیران برتر اوکراین از ساعت ۱۳ امروز(جمعه) در شهر کی یف در حال برگزاری است.

در نخستین روز این رقابت ها ۶ نماینده ایران در ‌کشتی آزاد و فرنگی برابر حریفان خود به روی تشک رفتند که حاصل آن ۳ پیروزی و ۳ شکست بود.

در کشتی فرنگی سجاد عباس پور در ۵۵ و مهدی بالی در ۹۷ کیلوگرم در دور نخست برابر رقبای خود پیروز شدند اما محمدرضا مختاری در ۷۲ کیلوگرم مقابل حریف ارمنستانی شکست خورد.

در کشتی آزاد نیز محمدصادق فیروز پور در وزن ۷۴ کیلوگرم در دور نخست پیروز شد اما قلی زادگان در ۵۷ و امیرحسین فیروزپور در وزن ۸۶ کیلوگرم برابر رقبایشان تن به شکست دادند.

 

نتایج کشتی گیران ایران در دور نخست این رقابت ها به شرح زیر است:

کشتی فرنگی:

در وزن ۵۵ کیلوگرم سجاد عباس پور در دور نخست با نتیجه ۸ بر صفر واچسلاو بایراکتار از اوکراین را مغلوب کرد وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی به مصاف الهام بهرام اف قهرمان آسیا از ازبکستان می رود.

در وزن ۷۲ کیلوگرم محمدرضا مختاری در دور نخست مقابل مالخاز آمویان قهرمان جوانان جهان از ارمنستان با نتیجه ۳ بر صفر مغلوب شد و باید منتظر رسیدن این کشتی گیر به دیدار فینال باشد تا وی نیز بتواند در گروه بازنده ها به کار خود ادامه دهد.

در وزن ۹۷ کیلوگرم مهدی بالی پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۱۰ بر صفر جهانگیر توردیف دارنده مدال نقره آسیا از ازبکستان را مغلوب کرد وی در دور سوم به مصاف آرتور شاهینیان دارنده مدال برنز جهان از ارمنستان می رود.

 

کشتی آزاد:

در وزن ۵۷ کیلوگرم قلی زادگان در دیدار نخست با نتیجه ۴ بر ۲ مقابل محمودجاد شاوکاتوف دارنده مدال برنز آسیا از ازبکستان مغلوب شد و باید منتظر حضور این حریف در دیدار فینال باشد تا وی نیز بتواند در گروه شانس مجدد به کار خود ادامه دهد.

 

در وزن ۷۴ کیلوگرم محمدصادق فیروزپور پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۱۱ بر صفرایشاک بوخورس از الجزایر را شکست داد وی در دور سوم به مصاف اشرف آشیروف از آذربایجان می رود.

در وزن ۸۶ کیلوگرم امیرحسین فیروزپور در دور نخست مقابل عثمان گوجن دارنده مدال برنز زیر ۲۳ سال جهان از ترکیه با نتیجه ۸ بر ۸ مغلوب شد و باید منتظر حضور این کشتی گیر در دیدار فینال باشد تا وی نیز بتواند در گروه بازنده ها برای ادامه کار حضور یابد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

پست قبلی

شگفتی پزشکان از وجود حجم بالای ویروس کرونا در بدن یک نوزاد آمریکایی

پست‌ بعدی

کومان: رای نمی دهم

پست‌ بعدی

کومان: رای نمی دهم

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توصیه شده

علیه تفکر امام(ره) شبیخون راه افتاده است

2 روز پیش

مدیران بنیاد همواره در بین ایثارگران حضور داشته باشند

2 روز پیش

پرطرفدار

هیچ محتوایی موجود نیست

محبوب ترین

هیچ محتوایی موجود نیست
  • درباره ما
  • فروشگاه
  • انجمن
  • تماس با ما

© 2022 جی نیوز - تمامی حقوق برای سایت راست چین و علی عاشوری محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • newsarchive 
  • پرینت خبر
  • تماس با ما
  • چاپ
  • درباره ما
  • سیاست حریم خصوصی
  • صفحه اصلی 1
  • صفحه اصلی 2
  • صفحه اصلی 3
  • صفحه اصلی 4
  • صفحه اصلی 5

© 2022 جی نیوز - تمامی حقوق برای سایت راست چین و علی عاشوری محفوظ می باشد.