کد خبر : 179620
تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 دسامبر 2021 - 17:53

کرونای انگلیسی در پی میزبانان جدید

کرونای انگلیسی در پی میزبانان جدید

ایسنا/مرکزی یک اپیدومیولوژیست گفت: قابلیت انتقال ویروس کرونا در شکل انگلیسی‌اش، بیشتر شده و به دنبال میزبان های جدید است. دکتر مرادزاده در گفت و گو با ایسنا، در خصوص ویروس کرونای انگلیسی بیان کرد: کرونای انگلیسی در واقع حالت جهش یافته ویروس است که از انگلستان شناسایی شد و متاسفانه در چند استان ایران هم

کرونای انگلیسی در پی میزبانان جدید

ایسنا/مرکزی یک اپیدومیولوژیست گفت: قابلیت انتقال ویروس کرونا در شکل انگلیسی‌اش، بیشتر شده و به دنبال میزبان های جدید است.

دکتر مرادزاده در گفت و گو با ایسنا، در خصوص ویروس کرونای انگلیسی بیان کرد: کرونای انگلیسی در واقع حالت جهش یافته ویروس است که از انگلستان شناسایی شد و متاسفانه در چند استان ایران هم مواردی از آن شناسایی و گزارش شده است.

وی تصریح کرد: براساس شواهد و مقالات چاپ شده، قابلیت انتقال و انتشار این نوع ویروس از نوع قبلی ویروس کرونا بیشتر شده است و شاید یکی از دلایل این قابلیت، به ساختار ویروس کرونا و بیماری کووید ۱۹ مرتبط نباشد، بلکه به میزبان های ویروس برمی گردد و در واقع ویروس میزبان‌های جدیدی برای خود انتخاب می کند.

مرادزاده با بیان اینکه رفتار ویروس کرونای انگلیسی به شکلی است که گویی کووید ۱۹ به تازگی شایع شده است، افزود: بر این اساس می توان گفت که بر اساس رفتاری که ویروس انگلیسی از خود نشان می دهد اینگونه استنباط می شود که یا ویروس جهش یافته یا وحشی شده تا راحت تر منتقل شود.

وی تاکید کرد: در کنار قابلیت بیشتر در انتقال و سرایت، فرم شدیدتر این بیماری بیشتر گزارش شده است، اما کشندگی آن تفاوتی با ویروس کرونای قبلی ندارد.

این اپیدومیولوژیست دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه ویروس ها در شرایط طبیعی زندگی همانند انسان ها در حال تغییر و جهش هستند و این تغییر کردن ها، خاص کرونا نیست بلکه همه ویروس ها دچار تغییر و جهش می شوند،  گفت: مسلما رفتار افراد، مراقبت ها و رعایت ها و اقدامات پیشگیرانه می تواند در مقابل این جهش های ویروسی تاثیرگذار و اثربخش باشد.

وی اضافه کرد: برخی نظریه پردازان معتقدند که این ویروس اتفاق حادی را رقم نمی زند، اما اثبات شده است که جهش هر ویروس باعث می شود که حتی افرادی که قبلا میزبان ویروس بوده اند، مجدد شاید با شکل و ساختار خفیف‌تری مبتلا شوند.

مرادزاده گفت: مسئله اینجاست که اگر افراد در ابتدای روزهای شیوع ویروس کرونا مبتلا شده باشند و مقاومت شش ماهه یا یک ساله ایجاد کرده باشند، با توجه به اینکه عملا یکسال از شیوع ویروس گذشته است، می توانند در معرض خطر ابتلا باشند و خطرناک تر اینجاست که این افراد به عنوان میزبان ویروس در وضعیت خفیف تری مبتلا شوند، ولی افرادی که تاکنون درگیر ویروس نشده اند را مبتلا کنند.

این اپیدومیولوژیست در این خصوص که کرونای انگلیسی افراد ۵ تا ۱۷ سال را بیشتر درگیر می کند، اظهار کرد: هنوز نمی توان با قاطعیت چنین موضوعی را مطرح کرد چراکه مطالعات دراین زمینه کامل نشده است و به نظر می رسد که بعید باشد خطر ابتلا تا این رنج سنی کاهش یابد، هرچند که همه چیز به رعایت و مراقبت های بهداشتی بازمی گردد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.