کد خبر : 65416
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 21 اکتبر 2021 - 15:26

پریچهره: قرار نیست اعتبارات ورزش تهران ۱۵ میلیونی به اندازه سایر استان‌ها باشد

پریچهره: قرار نیست اعتبارات ورزش تهران ۱۵ میلیونی به اندازه سایر استان‌ها باشد

مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در نشست خبری گفت: استان تهران نباید همانند سایر استانها دیده شود، مسوولان ورزش کشور باید زاویه دید خود را از نظر اختصاص اعتبارات به استان تهران تغییر دهند.  نصرالله پریچهره در نشست خبری که امروز پنجشنبه ۲۹ مهر در محل اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد،

پریچهره: قرار نیست اعتبارات ورزش تهران ۱۵ میلیونی به اندازه سایر استان‌ها باشد

مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در نشست خبری گفت: استان تهران نباید همانند سایر استانها دیده شود، مسوولان ورزش کشور باید زاویه دید خود را از نظر اختصاص اعتبارات به استان تهران تغییر دهند.

 نصرالله پریچهره در نشست خبری که امروز پنجشنبه ۲۹ مهر در محل اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد، اظهار کرد: یکسال است که به استان تهران آمده ام سعی کرده ام با همکارانی که در سطح استانها و شهرستانها فعالیت می کنند، برنامه ها را چینش کنیم. در شرایط سخت کرونایی که دستگاه ورزش یکی از دستگاه‌های ریسک پذیر بوده، با بسته بودن فضاها و اماکن ورزشی سبب شده تا خیلی از برنامه ها به تعویق بیفتد. البته با کاهش ویروس کرونا شرایط تا حدودی بهتر شده است.
وی افزود: ورزش پایتخت پایگاه ورزش کشور است که باید با کمک اندیشمندانی که حضور دارند ابتدا آسیب‌هایی که به بدنه ورزش و جوانان اداره کل وارد شده، کاهش دهیم.
پریچهره خاطرنشان کرد: استراتژی که طراحی کردیم باب اخلاق محوری بوده تا ارزش های خود را به ضدارزش‌ها تبدیل نکنیم و با کمک رسانه ها بتوانیم به اخلاق مداری پایبند باشیم.
پریچهره گفت: در هفته تربیت بدنی بحث همگانی ورزش مطرح است که البته بحث همگانی ورزش تنها ورزش صبحگاهی نیست، بلکه عمومیت بخشیدن به ورزش در تمام رشته های ورزشی است تا عقب ماندگی هایی که در ایام کرونا داشتیم، جبران و با انرژی مثبت در هفته تربیت بدنی ورود پیدا کنیم.
پریچهره خاطرنشان کرد: خیلی از پروژه های استان تهران بیش از ۱۹ سال است که فرسوده شده اند که تلاش بر این است که برای بازسازی آنها از ماده قانونی ۲۷ استفاده و با کمک سرمایه گذارها پروژه های خود را از حالت فرسودگی خارج کنیم. به هر حال هر کسی که می‌خواهد سرمایه‌گذاری کند، فضای مربوطه را در اختیارش می‌گذاریم تا همگان منتفع شوند. نگه‌داری خیلی از اماکن برای ما سخت است و باید واگذار کنیم.
پریچهره همچنین درباره آخرین وضعیت ورزشگاه تختی اظهار کرد: در حال حاضر مشکل برق و کمبود آب محوطه استادیوم تختی مرتفع شده و سعی داریم با مقاوم سازی سازه این ورزشگاه، سال آینده میزبان برگزاری لیگ برتر فوتبال باشیم.
وی ادامه داد: استراتژی که در ابتدای ورودم چیده بودم، بهبود ورزش پایتخت بود. یکی از معضلات ما، چارت سازمانی بسیار ضعیف استان تهران است، شاید خیلی از جایگاه‌ها و سطوح به دلیل چارت ضعیف به هدف واقعی دست نیافته، درست است که مسابقات را فدراسیون‌ها برگزار می‌کنند، ولی ما هم باید در کنار آنها باشیم که به دلیل همین ضعف در چارت سازمانی نتوانستیم اقدامات بهتری انجام بدهیم.
وی گفت: نزدیک به ۳۵ رئیس فدراسیون نشست داشته‌ام تا بتوانیم همکاری بهتری داشته باشیم، تلاش کردیم که اخلاق مداری را در ورزش تهران برقرار کنیم. یک کار پایه‌ای را استارت زدیم و به همین دلیل رایزنی‌های خوبی را با آموزش و پرورش داشتیم. ضمن اینکه سجادی وزیر ورزش هم تاکید دارد که ارتباط خوبی را با نهادهای مختلف داشته باشیم.
پریچهره با اشاره به این که در حوزه قهرمانی، شرایط سختی به دلیل شیوع کرونا وجود داشت، افزود: در خصوص برگزاری مجامع هیات‌ها هم در حال اقدام هستیم تا انتخابات آنها را برگزار کنیم. روسای هیأت‌ها را هر سال رصد می‌کنیم و اگر شرایط خوبی وجود نداشته باشد، شرایط برای عزل با هماهنگی رئیس فدراسیون مربوطه فراهم می‌شود. این طور نیست که یک رئیس هیأت چهار سال حضور داشته باشد.
پریچهره همچنین درباره شرایط ورزشگاه تختی گفت: در استادیوم تختی آخرین دیداری که در آنجا  برگزار شد، بازی‌های تیم نفت بود. ما سرمایه‌گذاری خوبی در آنجا داشتیم و تلاش کردیم شرایط را بهتر کنیم. با رئیس هیأت فوتبال هم صحبت کردیم که بازی‌ها را به آنجا منتقل کنیم. در خصوص مجموعه ورزشی شیرودی باید بگویم که قرار نیست فدراسیون‌های مستقر در آنجا جابجا شوند. فکر می‌کنم تا یک ماه آینده نیز تغییر و تحولات انجام شود تا خانواده‌ها نیز استفاده بهینه ای داشته باشند. هدف ما این است که تختی میزبان مسابقات لیگ برتر فوتبال باشد و در این مسیر حرکت می‌کنیم.
وی ادامه داد: قرار است مبلغ ۱.۵ میلیارد تومان برای هر سال اختصاص یابد که این به بازسازی مجموعه کمک می‌کند. حتی سازنده اصلی مجموعه ورزشی تختی را دعوت کردیم و با او درباره مقاوم سازی حرف زدیم.
او درباره تعویق حقوق کارکنان ادارات کل ورزش در استان تهران افزود: هیأت‌های ورزشی نیروهایی را جذب کردند و آنها زیر نظر اداره کل قرار گرفتند، ولی متاسفانه در یک دهه گذشته به دلیل معضلات اداری به هیأت‌ها برگشتند. آنها کد شناسه ندارند، با این وجود حل مشکل این نفرات یکی از دغدغه‌های ما بوده و بر اساس آن، چندین بار به مجلس رفتم تا مشکل را برطرف کنم. موضوع این است که اداره کل باید تبدیل به سازمان شود، زیرا پایتخت جمعیت زیادی دارد و این شرایط برای ورزش تهران خوب نیست. ما وقتی با کرونا مواجه شدیم، برگشت درآمد از ۲۷ میلیارد به ۱۰ میلیارد کاهش پیدا کرد و برای حل مشکل حقوق این افراد با کسری ۳ میلیاردی روبرو شدیم.
پریچهره خاطرنشان کرد: در هفته‌های اخیر و با کاهش کرونا، این رقم در حال به روزرسانی است. امیدواریم با دستوری که سجادی داده، معوقات آنها پرداخت شود. البته باید برای این افراد کد شناسه تعریف شود که این از دست اداره کل خارج است.
وی درباره جبران ضرر باشگاه‌های خصوصی نیز گفت: تعاملاتی با اتحادیه باشگاه‌داران داشتیم. با رایزنی‌هایی که انجام شد تا الان ۲۷ میلیارد تومان وام داده‌ایم که شامل بیش از پانصد پرونده می‌شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران تاکید کرد: ابتدا باید یک وسعت نگاه در خصوص ورزش تهران در وزارت ورزش ایجاد شود. قرار نیست اعتبارات تهران با جمعیت ۱۵ میلیونی به اندازه یک استان ۴ میلیونی باشد. در تمام دنیا همیشه اول پایتخت نگاه می‌کنند، ولی اینجا این طور نیست. ما در دوران کرونا نتوانستیم به هیأت‌ها کمک کنیم. برخی سازمان‌ها کمک‌هایی کردند که به اندازه وسعشان خوب بود، اما برای ما کافی نبود. قرار نیست به ما از حق استان دیگر بدهند.
پریچهره درباره شرایط هیأت فوتبال تهران اظهار کرد: گرفتاری‌های خاص خودمان را با فوتبال تهران داشتیم که حتی روی مدارس فوتبال هم اثر گذاشته بود. جلسه‌ای نیز اخیرا داشتیم که از داوران تجلیل شد، آنجا گفتم که فوتبال تهران باید به بهبود شرایط این رشته در پایتخت ورود کند. هیات فوتبال باید از همه کسانی که حتی به رئیس جدید رای نداده‌اند، کمک بگیرد و نوآوری صورت بگیرد تا فوتبال تهران در کشور جایگاه نخست را به خود اختصاص بدهد.
وی پیرامون شرایط تیم بادران افزود: ظاهراً استارت موضوع انتقال امتیاز این تیم از سه ماه قبل زده شده بود. من گفته بودم که با فروش امتیاز تیم‌های تهرانی مخالفم، اما اگر قرار به این کار باشد، باید شاخص‌های مربوطه تعریف شود.‌ ده روز قبل به هیأت فوتبال گفتم که آیتم های خاصی برای انتقال امتیاز وجود دارد. کار اشتباهی که شده بود، این بود که تفاهم‌نامه بدون هماهنگی های مربوطه امضا شده و در نهایت نیز امتیاز بادران واگذار شد.
مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران درباره جایگاه ورزش تهران افزود: رتبه ورزش و جوانان استان تهران در سال ۹۸ در بین ۶۴ دستگاه پایتخت رتبه ۴۲ بود که خوب نیست. با توجه به فعالیت‌هایی که صورت گرفته، صعود خوبی داشته‌ایم، به طوریکه ۱۵-۲۰ پله پایین آمده‌ایم.
پریچهره درباره واگذاری مجموعه‌های ورزشی پرسپولیس و استقلال تاکید کرد: مدارک مجموعه شهدای گمنام را به پرسپولیس و مرغوبکار را به استقلال تحویل دادیم. در واقع ما مصوبه هیأت دولت را انجام دادیم. البته قسمتی از طولانی شدن این واگذاری برخی بحث‌های حقوقی و … بود. همچنین بحث واگذاری تهاتری دو مجموعه دیگر هم مطرح بود که این کار باید با مترو تهران انجام می‌شد. متاسفانه در یکی از آنها شاهد نشست زمین بوده‌ایم و به همین دلیل هم بحث ادامه دارد.
او همچنین درباره انحلال تیم والیبال نشسته شهرداری ورامین، تصریح کرد: با فرماندار ورامین صحبت کردم و گفتم که آماده‌ایم حمایت کنیم، ولی با پول دولتی نمی‌توان کاری پیش برد. باید پیگیری بیشتری کنیم تا به نتیجه برسیم.
پریچهره در پایان اظهار کرد: من عقل کل ورزش تهران نیستم و نیاز به کمک همه صاحب نظران دارم تا به بهبود شرایط ورزش و جوانان پایتخت کمک کنند.
منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.