کد خبر : 12604
تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 سپتامبر 2021 - 14:43

تولید ۷۳۰۰ تن ماهی در خراسان رضوی طی ۶ ماهه اول سال

تولید ۷۳۰۰ تن ماهی در خراسان رضوی طی ۶ ماهه اول سال

 مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تولید ۷۳۰۰ تن ماهی پرورشی در استان طی سال جاری گفت: در سال جاری نسبت به سال ۱۳۹۸ حدود ۱۰ درصد کاهش تولید و نسبت به برنامه تولید حدود ۲۰ درصد کاهش داشته‌ایم.با توجه به افزایش قیمت برخی از نهاده‌ها قیمت تمام

تولید ۷۳۰۰ تن ماهی در خراسان رضوی طی ۶ ماهه اول سال

 مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تولید ۷۳۰۰ تن ماهی پرورشی در استان طی سال جاری گفت: در سال جاری نسبت به سال ۱۳۹۸ حدود ۱۰ درصد کاهش تولید و نسبت به برنامه تولید حدود ۲۰ درصد کاهش داشته‌ایم.با توجه به افزایش قیمت برخی از نهاده‌ها قیمت تمام شده ماهی در مراکز پرورشی نیز با افزایش قیمت روبه‌رو شده است.

ناصر شهرکی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص میزان تولید ماهی در استان طی ۶ ماهه ابتداء سال جاری اظهار کرد: در نیم‌سال ابتدایی سال جاری حدود ۷۳۰۰ تن ماهی پرورشی شامل ۴۰۰۰ تن ماهی قزل‌آلا و ۳۳۰۰ تن ماهی کپور و تعداد ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه ماهی زینتی در مجتمع‌های آبزیان استان تولید شده است.
وی افزود: هم اکنون حدود ۲۴ هزار منبع آبی شامل چاه کشاورزی، رودخانه، چشمه و قنات در استان وجود دارد که ظرفیت تولید بیش از ۹۰ هزار تن ماهی را دارا است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی درباره راهکارهای افزایش ظرفیت تولید عنوان کرد: برای افزایش میزان تولید دو راه وجود دارد. اولین راه افزایش سرانه مصرف ماهی در استان و دوم ایجاد تعاونی برای منابع خرده مالکین است.
شهرکی با اشاره به تاثیر خشکسالی‌های اخیر در میزان تولید تصریح کرد: در سال جاری نسبت به سال ۱۳۹۸ حدود ۱۰ درصد کاهش تولید و نسبت به برنامه تولید حدود ۲۰ درصد کاهش تولید داشته‌ایم.
وی افزایش قیمت نهاده‌ها را از جمله علل افزایش قیمت ماهی برشمرد و خاطر نشان کرد: با توجه به افزایش قیمت برخی از نهاده‌ها از جمله بچه ماهی، غذای کنسانتره و تخم چشم‌زده ماهی، قیمت تمام شده ماهی در مراکز پرورش نیز با افزایش قیمت روبه‌رو شده است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی درباره تولید خاویار در استان افزود: پرورش ماهیان خاویاری از سال ۱۳۹۳ در استان آغاز شده است و در حال حاضر سالیانه حدود ۱۴ تن گوشت ماهی خاویار به بازار عرضه می‌شود. همچنین باتوجه به مولد شدن ماهی ماده تاکنون ۴۵ کیلوگرم خاویار استحصال شده است و با توجه به انجام سونوگرافی از مولدین ماده پیش‌بینی می‌شود در فروردین ۱۴۰۱ خاویار استحصال خواهد شد.
شهرکی گفت: تا پایان سال جاری حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن ماهی پرورشی و تعداد ۱۱ میلیون قطعه ماهی زینتی تولید خواهد شد. منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.