کد خبر : 72967
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 4 نوامبر 2021 - 21:35

تنش آبی در ۳۰۰ روستای خراسان شمالی

تنش آبی در ۳۰۰ روستای خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان و گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم جذب قطعی کل  اعتبارات تملک دارایی  سال ۹۹ تا پایان تیر ماه سال جاری، گفت:  استان بهار بودجه‌ای خوبی را آغاز کرده است و تمام تلاش خود را برای جذب صد درصدی اعتبارات 

تنش آبی در ۳۰۰ روستای خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان و گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم جذب قطعی کل  اعتبارات تملک دارایی  سال ۹۹ تا پایان تیر ماه سال جاری، گفت:  استان بهار بودجه‌ای خوبی را آغاز کرده است و تمام تلاش خود را برای جذب صد درصدی اعتبارات  ۹۹ و سال جاری خواهیم داشت.

محمد وحیدی، در دیدار با مدیر کل برنامه و بودجه خراسان شمالی، که در محل این اداره کل برگزار شد، با اشاره به اینکه از اعتبارات سال  ۱۴۰۰ تاکنون ۳۸ درصد اعتبارات ابلاغ شده  است، بیان کرد: اعتبارات سال ۱۴۰۰ دو و نیم برابر اعتبارات سال ۹۹ است که ابلاغ  اعتبارات ۳۸ درصدی سال ۱۴۰۰ در مرحله اول  برابر با مجموعه اعتبارات سال ۹۹ می‌باشد.
وی با تأکید بر اینکه بخشی از این اعتبارات در حوزه‌های عمرانی و تملک دارایی است، اضافه کرد: از اعتبارات  تملک سال ۹۹ تاکنون ۷۰ درصد جذب شده است و ۳۰ درصد باقی مانده نیز در محله بررسی اسناد و جذب است که تا ۲۰ تیرماه تعیین تکلیف خواهد شد.
وحیدی با اشاره به اینکه مجموع اعتبارات استانی عمرانی  سال ۹۹، ۱۹۱ میلیارد و ۱۵۷ میلیون تومان بوده است، تصریح کرد: دستگاه‌هایی که تا ۲۰ تیر ماه اعتبارات خود را جذب نکنند اعتبارات آنان به سایر دستگاه‌ها منتقل خواهد شد، البته عدم جذب اعتبارات هر دستگاه  نمره  منفی مدیریتی آن دستگاه  هم خواهد بود.
نماینده مردم بجنورد در مجلس با تاکید بر اینکه در سال ۹۹ اعتبارات توازن منطقه ای  آب فاضلاب استان ۱۰۵  میلیارد تومان بوده است، ادامه داد: اعتبارات مذکور یک سوم اعتبارات توازن استان است که نیاز است با این ظرفیت اعتبارات، اولویت‌های استان در نظر گرفته شود.
وحیدی با اشاره به اینکه ۳۰۰ روستای استان دارای تنش آبی هستند، ادامه داد: افزایش اعتبارات استانی که با پیگیری نمایندگان مجلس انجام شد با اولویت محرومیت‌زدایی، راه‌های روستایی، آب روستایی و افزایش اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌ها است.
وی با تآکید بر اهمیت تکمیل محور میامی به جاجرم، بیان کرد: از کل  این محور حدود ۶۱ کیلومتر باقی مانده در  است و باید با اعتباراتی که تخصیص پیدا می‌کند، هرچه زودتر این پروژه به بهره‌برداری برسد تا مردم بتوانند از این محور استفاده کنند.
وحیدی ادامه داد: نباید کار به علت کمبود اعتبارات معطل باقی بماند و برخی از پروژه‌ها نتوانیم به تعهدات ملی خود عمل کنیم که این مسئله مورد قبول نیست و مدیران باید در جذب اعتبارات اهتمام جدی داشته باشند که در حال حاضر ۸۳ میلیارد تومان از اعتبارات این محور  در حال جذب قطعی  است. در حوزه راه های روستایی نیز جدیت دستگاه مربوطه به خصوص اداره کل راهداری  را می طلبد که کمترین جذب دستگاه ها را داشته است .
نماینده مردم‌ بجنورد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مدیران مربوطه باید پاسخگوی عملکرد خود در جذب صحیح اعتبارات باشند، تصریح: هزینه کرد اعتبارات باید براساس اولویت‌های استان باشد و مدیران باید به این موضوع دقت کنند و دستگاه‌های بازرسی استان نیز روند قانونی جذب اعتبارات را رصد نمایند تا بیت المال ذره ای مورد تعرض قرار نگیرد.
وی تصریح کرد: برخی مدیران جذب اعتبارات را به روزهای آخر گذاشته‌اند که این موضوع با وجود کاستی‌ها و مشکلات استان و پایین بودن بسیاری از شاخص ‌های زیر ساختی نسبت به میانگین کشوری، روند صحیح و دقت نظر را کاهش می دهند و باید پاسخگوی کوتاهی و قصور در این مورد باشند.
نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در قصور و کوتاهی مدیران در جذب اعتبارات مماشات نمی‌شود، تاکید کرد: ذره ذره این اعتبارات برای رفع کاستی‌ها و نداشته‌های استان ضروری است و عدم جذب آن در محرومیت‌های هرچه بیشتر استان تاثیر گذار خواهد بود.
انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.