بررسی ۵۷۳ اثر در اولین جشنواره پژوهشهای برتر حوزه تعاون
دبیر اولین جشنواره پژوهشهای برتر حوزه تعاون از ارسال ۵۷۳ اثر به دبیرخانه این جشنواره خبر داد. به گزارش ایسنا، زهرا نقیزاده در مراسم اختتامیه اولین جشنواره پژوهشهای برتر حوزه تعاون که ظهر امروز سه شنبه (۲۸ بهمن) برگزار شد با اشاره به نقش معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی و معاونت تعاون وزارت کار، تعاون و
دبیر اولین جشنواره پژوهشهای برتر حوزه تعاون از ارسال ۵۷۳ اثر به دبیرخانه این جشنواره خبر داد.
به گزارش ایسنا، زهرا نقیزاده در مراسم اختتامیه اولین جشنواره پژوهشهای برتر حوزه تعاون که ظهر امروز سه شنبه (۲۸ بهمن) برگزار شد با اشاره به نقش معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی و معاونت تعاون وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: از جمله مهمترین کارهایی که در این جشنواره انجام شد رصد استادان و مراکز علمی در سطح ملی و بینالمللی بود. به دنبال این بررسیها، ۵۳۶ استاد و مرکز علمی شناسایی شدند.
وی افزود: بررسیها نشان داد که یکی از چالشهای عرصه تعاون این است که پژوهشهایی که در عرصه علمی انجام میشود از سوی دستگاههای اجرایی مورد بررسی قرار نمیگیرد. متولیان دستگاههای اجرایی نیز معتقدند چالشهایی دارند که نهادهای علمی باید آنها را حل کنند. ما باید برای این خلا میان مراکز علمی و دستگاههای اجرایی راهحل پیدا میکردیم.
سرپرست جهاد دانشگاهی واحد الزهرا ادامه داد: در بهار سال جاری، در اندیشکده تعاون اولین گامها برای جشنواره پژوهشهای برتر حوزه تعاون را برداشتیم و کتابها، پایاننامهها و طرحهای پژوهشی ارسال شده به دبیرخانه جشنواره را بررسی کردیم.
نقیزاده با بیان این که 41 کتاب، 190 طرح پژوهشی، 76 پایاننامه و 262 مقاله به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است گفت: پس از سه مرحله داوری، 64 اثر به کمیته علمی ارسال شد و در نهایت پس از بررسی این کمیته، 10 اثر نهایی به شورای سیاستگذاری ارسال شد و این شورا آثار را تایید کرد.
به گفتهی دبیر این جشنواره، کم بودن تعداد کتابهای ارسالی به دبیرخانه اولین جشنواره پژوهشهای برتر حوزه تعاون حاکی از این است که در زمینه بسط نظری در حوزه تعاون همچنان چالشهایی وجود دارد.
در ادامهی این برنامه، دکتر حمید آماده، دبیر علمی جشنواره پژوهشهای برتر حوزه تعاون با اشاره به تاسیس اندیشکده تعاون و راهاندازی جشنواره پژوهشهای برتر تعاون در سال جاری گفت: این جشنواره فرصتی برای تعامل بهتر میان پژوهشگران حوزه تعاون است و بررسی آثار نشان میدهد بین بخش تعاون و نهادهای پژوهشی ارتباط خوبی وجود دارد.
به گفتهی این عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی 40 نفر از استادان دانشگاه به عنوان داور با مسئولان این جشنواره همکاری کردهاند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: یک کتاب، سه پایاننامه، سه مقاله و سه طرح پژوهشی در این جشنواره برگزیده شدند.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0