کد خبر : 9152
تاریخ انتشار : یکشنبه 26 سپتامبر 2021 - 23:25

امام حسین (ع) سلطنت را از بین برد و دین را زنده کرد

امام حسین (ع) سلطنت را از بین برد و دین را زنده کرد

 آیت‌الله عبدالله جوادی آملی گفت: امام حسین (ع) سلطنت را از بین برد و دین، توحید و معاد را زنده کرد. جوادی آملی ۴ مهر ماه در پیام ویدئویی با ارسال پیام ویدئویی به اولین همایش بین‌المللی و دومین همایش ملی «اربعین حسینی تجلی‌گاه ارزش‌های آسمانی و بشری» اظهار کرد: روزی آسمان و زمین فرومی‌ریزد

امام حسین (ع) سلطنت را از بین برد و دین را زنده کرد

 آیت‌الله عبدالله جوادی آملی گفت: امام حسین (ع) سلطنت را از بین برد و دین، توحید و معاد را زنده کرد.

جوادی آملی ۴ مهر ماه در پیام ویدئویی با ارسال پیام ویدئویی به اولین همایش بین‌المللی و دومین همایش ملی «اربعین حسینی تجلی‌گاه ارزش‌های آسمانی و بشری» اظهار کرد: روزی آسمان و زمین فرومی‌ریزد اما نام و یاد سیدالشهدا نمی‌ریزد زیرا امام حسین (ع) سلطنت را از بین برد و دین، توحید و معاد را زنده کرد.
وی با بیان اینکه امام حسین (ع) اصل مکتب را زنده کرد و به یاد مردم آورد، ادامه داد: امام حسین (ع) جامه و لباس فاخری بر پیکر مردم دوخت.
جوادی آملی با اشاره به اینکه خدادوستی و توحید محوری اصل است، تصریح کرد: امام حسین (ع) خون خود را برای جهل‌زدایی و جهالت زدایی داد و دانشگاه باید جهل‌زدایی کند.
وی اظهار کرد: نصیحت موعظه و سفارش نیست بلکه ناصح کسی است که لباس پاک بر تن کند، مردم را برهنه نکند، آبروی جامعه را با اقتصاد سالم حفظ کند و نصیحت باید مدبریت عالمانه و حکیمانه باشد.
حجت‌الاسلام دکتر شمس الله مریجی رئیس دانشگاه باقرالعلوم (ع) هم گفت: علم عقل و نقل ابزار فهم دین هستند.
وی با بیان اینکه ما هروقت حنجره و قلممان از اهل‌بیت بگوید و بنویسد مثل آب جاری رودخانه، رود جانمان را جلا خواهد داد، تصریح کرد: جامعه لاجرم تغییراتی در خود دارد اما مهم سمت‌وسو، موضوع و مکانیسم تغییرات است و شاخص این تغییرات باید ائمه اطهار و اربعین باشد.
منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.