از واکسیناسیون ۱۲ هزار دانشآموز خراسان جنوبی تا آغاز آرام و سنجیده آموزش حضوری
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: تاکنون ۱۲ هزار دانشآموز در این استان واکسن کرونا را دریافت کردند و پوشش واکسیناسیون فرهنگیان نیز به بیش از ۹۵ درصد رسید. محمدعلی واقعی، پنج شنبه شب ۸ مهر به رسانهها اعلام کرد: خوشبختانه واکسیناسیون در استان شتاب بیشتری گرفته است و بیش از ۹۵ درصد واکسیناسیون معلمان
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: تاکنون ۱۲ هزار دانشآموز در این استان واکسن کرونا را دریافت کردند و پوشش واکسیناسیون فرهنگیان نیز به بیش از ۹۵ درصد رسید.
محمدعلی واقعی، پنج شنبه شب ۸ مهر به رسانهها اعلام کرد: خوشبختانه واکسیناسیون در استان شتاب بیشتری گرفته است و بیش از ۹۵ درصد واکسیناسیون معلمان و کارکنان آموزش و پرورش در همه سطوح انجام شده است.
به گزارش ایسنا، وی گفت: واکسیناسیون دانشآموزان و رانندگان سرویسهای ایاب و ذهاب دانشآموزی در اولویت قرار گرفته است و اولیای دانشآموزان نیز در صورت نیاز واکسن دریافت میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی ادامه داد: حضور دانشآموزان در مدرسه، نقش معلم در تربیت و یادگیری و تأثیر تعلیم و تربیت حضوری در دانشآموزان بیبدیل و غیرقابل جایگزین است.
وی گفت: شواهد حاکی از افت تحصیلی آشکار و پنهان ناشی از توقف آموزشهای حضوری قابل توجه بوده و ممکن است در آینده نتایج و آثار جبرانناپذیری بر دانشآموزان، نظام آموزشی و جامعه در ابعاد مختلف بگذارد.
واقعی افزود: تبعاتی چون تاخیر در روند جامعهپذیری نوجوانان و اجتماعی شدن آنان، تغییر در سبک زندگی و الگوهای رفتاری، کمتحرکی و فعالیت بدنی اندک، استفاده زیاد از تلفن همراه و حضور در فضای مجازی فقط گوشهای از پیامدهای سوء توقف آموزشهای حضوری بر دانشآموزان است.
وی با اشاره به بازگشایی تدریجی مدارس، از آن به عنوان هدفی ارزشمند یاد کرد و گفت: آموزش و پرورش استان همگام با کشور قصد دارد با شروع آرام، سنجیده، اقتضایی، منعطف و مشارکت فعالانه همه ارکان مؤثر در نظام آموزشی، کیفیت تعلیم و تربیت کودکان و نوجوان را در شرایط حاضر تقویت کند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار کرد: برای رسیدن به این هدف مفاد دستورالعملهای بهداشتی مدارس را در سرلوحه توجه قرار گرفته و بر آن است همسو با مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و رویکردهای مراجع تخصصی رسمی بهداشتی استان، زمینه فعالیتهای آموزشی و تربیتی مدارس را در جهت آموزشهای حضوری اثربخش، آماده سازد.
وی آموزش ابتدایی را خشت زیربنای نظام تعلیم و تربیت برشمرد و عنوان کرد: براساس دستورالمعل ارسالی از وزارت آموزش و پرورش، یک هزار و ۴۷۵ آموزشگاه روستایی و عشایری با ۵۰ هزار دانشآموز به صورت حضوری و مابقی به صورت مجازی و تلفیقی به ارائه خدمات آموزشی و پرورشی میپردازند.
واقعی یادآور شد: در پایه اول دبستان با توجه به اهمیت آن و لزوم حضور دانشآموزان در مدارس، ۲۰ هزار دانشآموز در مدارس استان به صورت حضوری با رعایت فاصله اجتماعی حضور پیدا میکنند و بقیه دانشآموزان به صورت مجازی آموزشهای لازم را دریافت میکنند.
منبع: ايسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0